Contact
Katrien Prak
Westeinde 47
2825 AJ Berkenwoude
tel. 06 5353 6227
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden
tijdens het bessenseizoen zijn wij geopend op zaterdag tussen 10:00-17:00 uur.   
Het bessenseizoen 2023 is voorbij. Wij zijn GESLOTEN      


Parkeren
Helaas is direct parkeren bij de Rode Mus niet mogelijk. Er is voldoende parkeerruimte op de hoek Oudelandseweg-fietspad (loopafstand 75m)

Bezichtiging
In het voorjaar is de kwekerij te bezichtigen. Als de bessenstruiken bloeien worden er een aantal excursies georganiseerd. Kijk hier voor meer informatie
 

 

contact riekbakker krimpenerwaard 2006 80x80cm

Schilderijen

De schilderijen op de website zijn van Riek Bakker; “Ik ben iemand met drukke banen, veel werk met veel praten, overtuigen en mensen met belangen verenigen en binden. Spannend en opwindend werk. Daar moest iets tegenover staan, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Ik ben dus autodidact. Met vallen en opstaan heb ik het schilderen geleerd. Het schilderen komt van binnenuit, met intuïtie en een dosis gezond verstand. Ik doe het graag en met dezelfde intensiteit waarmee ik mijn werk doe.”

 
ontdek de krimpenerwarad

Gastvrouw van de Krimpenerwaard

De (agro-)recreatie- en toeristische gastheren(en vrouwen) hebben kennis over het gebied en kunnen hun gasten vertellen over de ontstaanswijze van het gebied, de cultuurhistorie en de natuurrecreatie. Daarnaast vervullen zij een stimulerende rol op het gebied van recreatie en toerisme, want de Krimpenerwaard heeft veel te bieden voor de recreant! Bent u op zoek naar fiets- of wandelroutes, wilt u leuke adressen om streekproducten te kopen. Voor informatie kunt u bij ons terecht of kijk op  In de Krimpenerwaard  

logo

Foodwalks

Een smaakvol dagje uit? Daar draait het om bij Foodwalks! Aan de hand van lekkere recepten en een simpele routebeschrijving kan iedereen in Nederland zelf een maaltijd bij elkaar plukken. Zo wordt de aloude traditie van zelfgemaakte bramenjam, zomersalades en kastanjetaart weer nieuw leven ingeblazen. Je hoeft niet alles zelf te plukken. Eén of twee verse ingrediënten is vaak al genoeg. En onderweg kom je allerlei boerderijen tegen waar je aanvullende overheerlijke streekproducten kunt kopen, zoals bij de Rode Mus! De bessentuin ligt aan twee fietsroutes; Rondje Oost-Krimpenerwaard en Rondje West-Krimpenerwaard.