Korte voedselketen

Vers en smakelijk eten met producten uit het seizoen, wie wil dat niet? Door lokaal te kopen hoeven producten niet ver te reizen, zijn ze vers en met een zo laag mogelijke milieubelasting. Je kan langs gaan bij de makers/telers van je voedsel en de verhalen horen wat er nodig is voor het eten op je bord. Koop je lokaal dan raak je sterker verbonden met de plek waar je leeft. De korte voedselketen heeft veel te bieden!

Op het Perkouwse feest  presenteerde 3 lokale ondernemers hun heerlijkheden en hun lokale samenwerking. Het WildhuysRode Mus bessentuin en Van Perkouwse Grond zijn alle drie producenten van streekproducten en gevestigd in Berkenwoude. Wij werken met veel plezier samen en brengen onze producten nu ook gezamenlijk onder de aandacht bij het lokale publiek met een afhaalpunt voor bestellingen: Het Schapenschuurtje in Berkenwoude.

Via een wekelijkse mailinglijst kunnen geïnteresseerden bestellingen plaatsen uit ons wisselende aanbod van seizoensproducten. Supervers geleverd, vaak rechtstreeks van het land.
Geïnteresseerd en woon je in de buurt? Geef je dan op voor onze mailinglijst door een bericht te sturen naar info@derodemus.  Je ontvangt daarna wekelijks een bestelformulier met ons actuele aanbod.

Gerelateerde artikelen